Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 6 juli 2020

Afscheid Sjoerd Warmerdam, vicevoorzitter politiek

Beste Democraten,

Na bijna 2 jaar als vicevoorzitter politiek moet ik mijn functie helaas eerder neerleggen. Per 1 juli ben ik begonnen met mijn nieuwe baan als adjunct-directeur van het Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg en de Toetsingscommissie Euthanasie. Dit werk kan ik niet combineren met mijn bestuurswerk. Ik vind het jammer dat ik eerder stop, maar ik ben ook trots op wat we de afgelopen tijd met de vereniging hebben bereikt.
Er is veel gebeurd: de ontwikkelingen rondom het Afval Energie Bedrijf (AEB), het vertrek en de komst van een wethouder, de Coronacrisis… Ik vond het bijzonder om hier onderdeel van uit te maken en de vereniging te mogen vertegenwoordigen. Waar ik het meest blij mee ben is dat we het met het bestuur voor elkaar hebben gekregen om de gezelligheid terug te brengen in onze club. We kwamen na de Gemeenteraadsverkiezingen uit een lastige periode. Ik hoop dat ik met mijn enthousiasme en optimisme heb bijgedragen aan de fijne sfeer die er nu is. Dat hebben we met z’n allen gedaan!
Onze voorzitter Elise zal de contacten met de fractie en het politieke werk waarnemen en Jacco (bestuurslid campagne) is voorlopig de liaison voor de Permanente Programmacommissie (PPC). Tijdens de AAV in september kunnen jullie de nieuwe vicevoorzitter politiek kiezen.
Er staat nu een fantastische PPC met D66 toppers die klaar is om samen met de fractie, de kennisgroepen en alle leden te werken aan een volgend verkiezingsprogramma. In een andere rol blijf ik zeker actief voor onze mooie club!
Groet,
Sjoerd Warmerdam