Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Deze maand
 • 20 februari 19:00

  D-Café: Digitalisering en Kunstmatige Intelligentie

  Onze samenleving is in rap tempo digitaal geworden. Deze revolutie biedt veel voordelen en kansen, maar brengt ook risico’s: op internet zijn onze persoonsgegevens vogelvrij en privacy rechten staan onder druk.

  Café De Jaren
  Nieuwe Doelenstraat 20
  Amsterdam
 • 29 februari 12:00 uur

  Wandeling “Ambachten hebben de Toekomst”

  Ambachten hebben de toekomst: zij spelen een belangrijke rol in de buurteconomie en dragen bij aan de diversiteit van onze wijken: denk aan 3D-geprinte producten, handgemaakte gymschoenen of meubels van recycled hout. Welke uitdagingen hebben deze ondernemers en welke rol kan de gemeente spelen om hen te faciliteren?

  Dageraad
  Burgemeester Tellegenstraat 128
 • maart
 • 2 maart 19:00 uur

  Scholenreis in Amsterdam

  D66 gaat in gesprek met leraren, scholieren, ouders en leden van D66 over de toekomst van het onderwijs. Kom naar deze bijeenkomst in Amsterdam en praat mee over onze nieuwe onderwijsvisie.

  Restaurant Elixer
  Egeldonk 50
  1103 AK Amsterdam
 • 6 maart 17:00 uur

  Maandborrel in West

  De maandelijkse ledenborrel van D66 Amsterdam wordt iedere eerste vrijdag van de maand in een van de stadsdelen gehouden.

  N.t.b.
  Amsterdam
 • 13 maart 14:30

  Rondleiding Damen Shipyards

  Vrijdag de 13e van maart zijn we uitgenodigd bij Damen voor een rondleiding over de werf om 14.30 uur. Aansluitend zal een borrel plaatsvinden. Het is een leuke mogelijkheid om dit voor Noord belangrijke bedrijf te leren kennen, en inzicht te krijgen in het belang van de haven voor Amsterdam.

  Damen Shipyards
  TT Melissaweg 15
  Amsterdam