Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

ALDE Congres 2017 in Amsterdam

Vrijdag 1 december 2017 in de RAI

Van 1 tot en met 3 december 2017 houdt de ALDE Party haar jaarlijkse ALDE Congres. Ditmaal is het congres in de RAI in Amsterdam. D66 is als partij lid van ALDE. Het congres staat dus ...

Van 1 tot en met 3 december 2017 houdt de ALDE Party haar jaarlijkse ALDE Congres. Ditmaal is het congres in de RAI in Amsterdam. D66 is als partij lid van ALDE. Het congres staat dus open voor alle D66 leden.

Unieke kans

Het ALDE congres wordt elk jaar in een ander land gehouden. Dit congres in Amsterdam biedt dus een laagdrempelige kans om kennis te maken met al onze zusterpartijen in Europa.

Informatie over het congres vind je terug op de website van de ALDE Party: www.aldeparty.eu/events/alde-party-congress-amsterdam-2017. Aanmelden kan op diezelfde pagina. Je komt dan op dit formulier uit: register.aldeparty.eu/index.html.

Toegang is gratis.

Help mee met het ALDE Congres

De organisatie van het congres is in handen van het ALDE Party Secretariat. Er worden nog vrijwilligers gezocht voor verschillende taken tijdens het congres. Denk hierbij aan helpen bij de registratiebalie, microfoons aangeven in de zaal, of als vraagbaak dienen voor bezoekers. Lijkt het je leuk om als vrijwilliger te helpen, stuur dan een e-mail naar Martine van Schoor, International Officer D66, via m.vanschoor@D66.nl.

1 december - 3 december

07:30 uur

RAI Convention Centre
Europaplein 2-22
1078 GZ Amsterdam