Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Amendement schrijf avond

Maandag 25 oktober 2021 in Amsterdam

Op 25 oktober om 20.00 uur organiseren we een amendement schrijf avond. Deze avond wordt onder meer verteld hoe je volgens het reglement een juist en sterk amendement schrijft dat de meeste kans heeft om aangenomen te worden en kun je ook mede-indieners vinden.

Praat mee over het verkiezingsprogramma! 

Er is door heel veel leden ontzettend hard gewerkt om tot een sterk concept verkiezingsprogramma van ons allemaal te komen. Uit de stadsgesprekken, de enquête, input van kennisgroepen en vele gesprekken met de stad – is dit concept tot stand gekomen. Nu is opnieuw het woord aan de leden. Op 21 november is de AAV waarop we het definitieve verkiezingsprogramma vaststellen. Op die AAV worden amendementen die door leden op het programma zijn ingediend behandeld. De deadline voor het indienen is 1 november om 23.59 uur en kan via dit formulier                                                                                              

Om een amendement in te dienen moeten er 5 indieners zijn. De namen van deze 5 leden moeten bij het indienen voor 1 november 23.59 uur ook ingevuld worden. 

Op 25 oktober om 20.00 uur organiseren we een amendement schrijf avond. Daar wordt onder meer verteld hoe je volgens het reglement een juist en sterk amendement schrijft dat de meeste kans heeft om aangenomen te worden en kun je ook mede-indieners vinden. Aanmelden voor deze avond doe je via ppc@d66amsterdam.nl.   

Mocht je mede-indieners zoeken dan raden wij je dus allereerst aan om vooral naar deze avond te komen! Daarnaast kan het natuurlijk nuttig zijn om naar de live evenementen te komen de komende tijd om daar steun te vinden. 

Kun je hulp gebruiken of heb je vragen? Stuur dan een mail naar ppc@d66amsterdam.nl.     

25 oktober

20:00u

Let op! Locatie gewijzigd:
Dynamo buurtcentrum Oosterpark
Derde Oosterparkstraat 159
Amsterdam