Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Workshop ‘D66 Amsterdam vooruit’

Maandag 15 oktober 2018 in Amsterdam

In de algemene afdelingsvergaderingen van april en juli heeft Arnoud de Roy van Zuydewijn uitgebreid stilgestaan bij de noodzaak om eens goed naar onze vereniging te kijken. De wens van velen om politiek en vereniging ...

In de algemene afdelingsvergaderingen van april en juli heeft Arnoud de Roy van Zuydewijn uitgebreid stilgestaan bij de noodzaak om eens goed naar onze vereniging te kijken. De wens van velen om politiek en vereniging in Amsterdam dichterbij elkaar te brengen, het grote tijdsbeslag van een klein aantal bestuursleden, de vraag hoe stadsdelen beter in te passen mede gezien het nieuwe bestuursstelsel, en de vraag of onze vereniging met inmiddels 4.000 leden nog wel optimaal gestructureerd is, zijn enkele van de issues die zijn opgeworpen. Een aanbod om hiermee aan de slag te gaan onder de titel ‘D66 Amsterdam vooruit’ is door de leden in dank aanvaard.

Tijdens een eerste huiskamerbijeenkomst afgelopen mei hebben een twintigtal leden vele verenigingszaken aan de orde gesteld. In vervolg hierop wordt er maandag 15 oktober een workshop gehouden. De deelnemers aan de vorige huiskamerbijeenkomst zijn inmiddels uitgenodigd. Vanzelfsprekend zijn ook andere geïnteresseerde leden van harte welkom om verder mee te denken en te bouwen aan onze toekomst. Samen gaan we ons best doen concrete voorstellen om D66 Amsterdam vooruit te helpen op tafel te krijgen.

Aanvang om 20:00 uur. De locatie hangt af van het aantal deelnemers dat meedoet, daarom aanmelden vóór 8 oktober via arnoud@drvz.eu.

15 oktober

20:00 uur

Ntb