Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D-Café december: Mokum en de Mediene

Donderdag 20 december 2018 bij Café P96 in Amsterdam

Donderdag 20 december 2018 is het laatste D-Café van het jaar. D66-afdelingen om Amsterdam heen vragen wij D66 Amsterdam een spiegel voor te houden. Als grootste afdeling denken wij natuurlijk de belangrijkste afdeling van het ...

Donderdag 20 december 2018 is het laatste D-Café van het jaar. D66-afdelingen om Amsterdam heen vragen wij D66 Amsterdam een spiegel voor te houden. Als grootste afdeling denken wij natuurlijk de belangrijkste afdeling van het land te zijn, maar daar zijn ongetwijfeld andere ideeën over in het land. Oftewel: wij leggen onszelf ‘op het rooster‘. Daarna sluiten we met een drankje samen met zo veel mogelijk andere afdelingen het jaar af!

De volgende afdelingen laten in elk geval van zich horen:

Landelijk Bureau
Jonge Democraten Amsterdam
Regio Noord Holland
Afdeling Utrecht
Afdeling Almere
Afdeling Aalsmeer

En nog diverse oud bestuurders.

Het D-Café, het maandelijkse politieke café van D66 Amsterdam, is voor iedereen die mee wil praten, denken en discussiëren over het welvaren van onze stad. Elke derde donderdag van de maand houden we een programma met sprekers, debat en volop ruimte om mee te praten.

Vooraf, tijdens en na het D-Café kun je kennis maken met andere D66-leden, een drankje drinken of natuurlijk anderen kennis laten maken met D66 Amsterdam. Het D-Café staat namelijk uitdrukkelijk ook open voor niet-leden.

20 december

20:00 uur

Café P96
Prinsengracht 96
Amsterdam