Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D-Café: Sekswerk in de stad

Donderdag 17 januari 2019 bij P96 in Amsterdam

Het D-Café, het maandelijkse politieke café van D66 Amsterdam, is voor iedereen die mee wil praten, denken en discussiëren over het welvaren van onze stad.

Het is een onderwerp dat de stad al jaren – al dan niet eeuwen – bezig houdt: sekswerk en de stad Amsterdam. Moeten de ramen op de Wallen sluiten? Of juist niet? Moeten we anders omgaan met vergunningverlening? Hoe staat het met Project 1012? Wat ging goed en wat heeft gefaald, zoals de Rekenkamer constateerde? Hoe wordt veiligheid van sekswerkers verbeterd en hoe gaan we om met mensenhandel?

Tijdens het eerste D-Café van 2019 gaan we hierover met elkaar in gesprek en debat. Heleen Driessen, Prostitutie Vertrouwenspersoon Amsterdam bij Prostitutie & Gezondheidscentrum 292, en Samira Hakim, werkzaam bij Proud, P&G, TNN en Transunited, spreken eerst over onder andere achtergrond en actualiteit in de sector. Wat is er naar hun beide mening nodig en welk gemeentebeleid kan dat ondersteunen.

Daarna gaan Alexander Hammelburg, D66-raadslid, en Diederik Boomsma, CDA-raadslid, het debat met elkaar aan (onder voorbehoud van raadsagenda). Dat deden zij deze herfst ook al op papier.

Wanneer: donderdag 17 januari, 20:00 uur tot 21:45 uur (inloop vanaf 19:30 uur)
Waar: Café P96, Prinsengracht 96 in Amsterdam

D-Café

Het D-Café, het maandelijkse politieke café van D66 Amsterdam, is voor iedereen die mee wil praten, denken en discussiëren over het welvaren van onze stad. Elke derde donderdag van de maand houden we een programma met sprekers, debat en volop ruimte om mee te praten.

Vooraf, tijdens en na het D-Café kun je kennis maken met andere D66-leden, een drankje drinken of natuurlijk anderen kennis laten maken met D66 Amsterdam. Het D-Café staat namelijk uitdrukkelijk ook open voor niet-leden.

17 januari

20:00 uur

P96
Prinsengracht 96
Amsterdam