Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D-Café: Slikken of stikken?

Donderdag 20 juni 2019 bij NewWerktheater in Amsterdam

Het D-Café, het maandelijkse politieke café van D66 Amsterdam, is voor iedereen die mee wil praten, denken en discussiëren over het welvaren van onze stad.

Het festivalseizoen is al volop bezig en drugs op een festival is populairder dan ooit. Nederland heeft het hoogste aandeel xtc-gebruikers in heel Europa en de Nederlandse drugsexport is inmiddels groter dan de omzet van Albert Heijn. Is het drugsbeleid van Nederland nog wel van deze tijd? Waarom gebruiken én verbieden we drugs? We gaan over de nut, noodzaak en schaduwkant van het huidige beleid in debat met onder andere:

Dit D-Café vindt plaats op donderdag 20 juni om 20:00 uur (inloop 19:30 uur) bij NewWerktheater, Oostenburgergracht 75 in Amsterdam. Wil je vooraf een hapje eten met de organisatie en de sprekers? Dat kan om 18:30 uur bij NewWerktheater. Ditmaal serveert het NewWerktheater verschillende soorten tajines, heerlijk! Laat het via het Facebook event weten of reserveer zelf bij NewWerktheater.

Over het D-Café

Elke derde donderdag van de maand houden we een D-Café met sprekers, debat en volop ruimte om mee te praten.

Vooraf, tijdens en na het D-Café kun je kennis maken met andere D66-leden, een drankje drinken of natuurlijk anderen kennis laten maken met D66 Amsterdam. Het D-Café staat namelijk uitdrukkelijk ook open voor niet-leden.

Er is voorafgaand aan het D-Café ook gelegenheid om met elkaar een hapje te eten bij onze vaste locatie het NewWerktheater.

20 juni

20:00 uur

NewWerktheater
Oostenburgergracht 75
Amsterdam