Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D-Café: Hoe liberaal is Amsterdam nog?

Donderdag 21 maart 2019 bij P96 in Amsterdam

Het D-Café, het maandelijkse politieke café van D66 Amsterdam, is voor iedereen die mee wil praten, denken en discussiëren over het welvaren van onze stad.

Op het water mag je niet meer na 23:00 uur varen, de I AMSTERDAM-letters moesten weg, en op de Wallen moet beter worden gehandhaafd. Daarom houden we op 21 maart het D-Café: Hoe liberaal is Amsterdam nog?

Dit D-café staat in het teken van debat over handhaafbaarheid versus verbodscultuur. Hoe zien liberaal gemeenteraadsleden de stad Amsterdam? D66-raadslid Jan-Bert Vroege gaat met Rik Torn (VVD) en – onder voorbehoud – Zeeger Ernsting (GroenLinks) debatteren over varen op de grachten, handhaving en het Wallengebied, en de vraag hoe liberaal Amsterdam nog is. Mascha ten Bruggecate spreekt een column uit.

Het D-Café wordt gehouden op 21 maart 2019 bij Café P96, Prinsengracht 96. Inloop 19:30 uur, debat van 20:00 tot 21:30 uur.

Maandelijks D-Café

Elke derde donderdag van de maand houden we een D-Café met sprekers, debat en volop ruimte om mee te praten.

Vooraf, tijdens en na het D-Café kun je kennis maken met andere D66-leden, een drankje drinken of natuurlijk anderen kennis laten maken met D66 Amsterdam. Het D-Café staat namelijk uitdrukkelijk ook open voor niet-leden.

21 maart

20:00 uur

Café P96
Prinsengracht 96
Amsterdam