Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D-Café mei: een avond met Felix Klos en Kajsa Ollongren

Zondag 19 mei 2019 bij Het Groene Paleis in Amsterdam

Het D-Café, het maandelijkse politieke café van D66 Amsterdam, is voor iedereen die mee wil praten, denken en discussiëren over het welvaren van onze stad.

Het D-Café van mei staat helemaal in het teken van de Europese verkiezingen. Kandidaat-lid van het Europees Parlement Felix Klos gaat samen met ons en minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren in gesprek over Europa en en de verkiezingen. We gaan met Felix Klos in gesprek over zijn ideeën & plannen voor Europa. Kajsa Ollongren bevragen we onder andere over haar visie op Europa. Uiteraard gaan we met elkaar en Felix en Kajsa in debat over een aantal stellingen. Er is veel ruimte voor vragen van de aanwezigen in de zaal. We drinken samen een borrel rond 21:30 uur.

Normaal gezien vindt het D-Café op donderdag plaats, maar dit keer niet. Dit D-Café vindt plaats op zondag 19 mei 2019 om 20:00 uur (inloop 19:30 uur) bij Het Groene Paleis, Rokin 65 in Amsterdam.

Regel je gratis ticket hier.

Vooraf, tijdens en na het D-Café kun je kennis maken met andere D66-leden, een drankje drinken of natuurlijk anderen kennis laten maken met D66 Amsterdam. Het D-Café staat namelijk uitdrukkelijk ook open voor niet-leden.

19 mei

20:00 uur

Het Groene Paleis
Rokin 65
Amsterdam