Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D-Café: Armoede en schulden

Donderdag 15 november 2018 bij Café P96 in Amsterdam

18 % van de Amsterdamse huishoudens leven in armoede. En een op de vijf Nederlandse gezinnen zit in een problematische schuldsituatie. Armoede en schulden gaan geregeld hand in hand, ook in de stad Amsterdam. Wat ...

18 % van de Amsterdamse huishoudens leven in armoede. En een op de vijf Nederlandse gezinnen zit in een problematische schuldsituatie. Armoede en schulden gaan geregeld hand in hand, ook in de stad Amsterdam. Wat betekent het om in Amsterdam in armoede en met langdurige schulden te leven? Hoe lastig is het om uit hieruit te komen? Hoe effectief en doelmatig is het Amsterdamse beleid? Waarom zijn armoede en schuldproblematiek ‘erfelijk’? Wat is de invloed op het welzijn, de ontwikkeling van Amsterdammers om in armoede en met problematische
schulden te leven?

Tijdens dit D-Café van D66 Amsterdam kan jij over dit onderwerp meepraten, denken en discussiëren. D66 raadslid
Yasmine El Ksaihi debateert met Nenita la Rose (PvdA), voorafgegaan door een deskundige inleiding. Stellingen en vraag-antwoord zorgen voor een inhoudelijke en interessante avond.

Locatie

Café P96, Prinsengracht 96. Inloop vanaf 19:00 uur, de start van het D-Café is om 20:00 uur, met een korte pauze en een gepland einde rond 21:45 uur vervolgd de avond door een verdere informele discussie aan de bar.

Over het D-Café

Het D-Café, het maandelijkse politieke café van D66 Amsterdam, is voor iedereen die mee wil praten, denken en discussiëren over het welvaren van onze stad. Elke derde donderdag van de maand houden we een programma met sprekers, debat en volop ruimte om mee te praten.

Vooraf, tijdens en na het D-Café kun je kennis maken met andere D66-leden, een drankje drinken of natuurlijk anderen kennis laten maken met D66 Amsterdam. Het D-Café staat namelijk uitdrukkelijk ook open voor niet-leden.

15 november

20:00 uur

Café P96
Prinsengracht 96
Amsterdam