Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D-Café: Prinsjesdag

Vrijdag 20 september 2019 in Amsterdam

Het D-Café, het maandelijkse politieke café van D66 Amsterdam, is voor iedereen die mee wil praten, denken en discussiëren over het welvaren van onze stad.

Het eerste D-café na de zomer staat in het teken van Prinsjesdag. Ditmaal strijken wij om 20:00 uur neer bij Café de Jaren, Nieuwe Doelenstraat 20 in Amsterdam. We doen een nabeschouwing van de Troonrede en bespreken met politieke gasten de plannen van de regering en miljoenennota.

Jan Paternotte (Tweede Kamerlid D66) komt spreken en gaat in gesprek gaan met Michel Rog (Tweede Kamerlid CDA) en Suzanne Kroger (Tweede Kamerlid GroenLinks). Uiteraard is er ook veel ruimte voor bijdragen van de aanwezigen in de zaal!

Team D-café kijkt uit naar een mooie avond, met goede discussies en mooie plannen voor het komende jaar. En bovendien sluiten we af met een borrel.

Kortom, zet 20 september in je agenda en neem je vrienden mee!

Over het D-Café

Elke derde donderdag van de maand houden we een D-Café met sprekers, debat en volop ruimte om mee te praten.

Vooraf, tijdens en na het D-Café kun je kennis maken met andere D66-leden, een drankje drinken of natuurlijk anderen kennis laten maken met D66 Amsterdam. Het D-Café staat namelijk uitdrukkelijk ook open voor niet-leden.

20 september

20:00 uur

Café de Jaren
Nieuwe Doelenstraat 20
Amsterdam