Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D-café september: Prinsjesdag; de Koning spreekt, maar wat vindt de Republiek Amsterdam?

Dinsdag 18 september 2018 bij Alex + Pinard in Amsterdam

Op de dag dat het Kabinet de Rijksbegroting presenteert en onze Koning de troonrede uitspreekt kijken we tijdens het D-Café naar de gevolgen voor Amsterdam. Wat betekenen de landelijke plannen voor onze stad? En waar ...

Op de dag dat het Kabinet de Rijksbegroting presenteert en onze Koning de troonrede uitspreekt kijken we tijdens het D-Café naar de gevolgen voor Amsterdam. Wat betekenen de landelijke plannen voor onze stad? En waar schuren de Kabinetsplannen mogelijk met het beleid in Amsterdam?

Tijdens het D-Café, het maandelijkse politieke café van D66 Amsterdam, kun jij daar over mee praten, denken en discussiëren. We debatteren over drie stellingen. D66-fractievoorzitter Reinier van Dantzig, CU-fractievoorzitter Don Ceder en VVD-raadslid Dorienke de Grave zijn aanwezig.

D-Café

Het D-Café, het maandelijkse politieke café van D66 Amsterdam, is voor iedereen die mee wil praten, denken en discussiëren over het welvaren van onze stad. Elke derde donderdag van de maand houden we een programma met sprekers, debat en volop ruimte om mee te praten.

Vooraf, tijdens en na het D-Café kun je kennis maken met andere D66-leden en een drankje drinken. Het D-Café staat uitdrukkelijk ook open voor niet-leden.

Diner voor het D-Café

Voor alle bezoekers van het D-Café biedt Alex + Pinard ook de mogelijkheid om vooraf te dineren. Wil je zeker zijn van een goede plek voor het D-Café en een heerlijk maal? Neem dan contact op met Alex + Pinard en vraag naar het D66 D-Café-menu.

Inloop 19:30, start 20:00 uur. Locatie: Alex + Pinard, Dapperstraat 10, Amsterdam.

18 september

20:00 uur

Alex + Pinard
Dapperstraat 10
1093 BT Amsterdam