Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

JDA meets D66 Amsterdam: De Europese Verkiezingen!

Dinsdag 18 december 2018 bij Old School in Amsterdam

Donderdag 23 mei 2019 mogen we weer naar de stembus om een heel belangrijk cirkeltje in te kleuren! We mogen namelijk weer gebruik gaan maken van ons democratisch recht om met een rood potlood het ...

Donderdag 23 mei 2019 mogen we weer naar de stembus om een heel belangrijk cirkeltje in te kleuren! We mogen namelijk weer gebruik gaan maken van ons democratisch recht om met een rood potlood het Europese Parlement indirect vorm te geven. Daarom houden de Jonge Democraten Amsterdam (JDA) samen met D66 Amsterdam dinsdag 18 december 2018 een activiteit waarbij we ons verdiepen in alles rondom dit onderwerp. Michiel Rijsberman, gedeputeerde in Flevoland namens D66, gaat ons met zijn kennis en ervaring een boeiende avond bezorgen.
 
We gaan het hebben over de Europese Unie en de aankomende verkiezingen waar wij als pro-Europa partij natuurlijk het allerbeste uit willen halen! Wat zijn eigenlijk de standpunten van de JDA en D66 Amsterdam rondom Europa? En hoe liggen de connecties tussen Brussel en de lokale en regionale besturen?
 
Bovendien gaan we met elkaar in discussie om op die manier tot conclusies en input te komen die mee worden genomen naar de verkiezingsprogrammacommissie van D66 Europa. Jij kan dus die avond jouw Europa-standpunten laten horen!
 
En als kers op de taart vindt dit alles plaats op een toffe locatie, namelijk Old School Amsterdam!
 
Kortom, een ontzettend interessante, inhoudelijke avond met een groep JDA’ers en Amsterdamse D66’ers en hét JDA startschot van de Europese verkiezingen waar de Jonge Democraten achter de moederpartij gaan staan en rond de verkiezingstijd als politieke junkies campagne gaan voeren!

18 december

19:30 uur

Old School
Gaasterlandstraat 5
1079 RH Amsterdam