Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Kansengelijkheidtour naar Refugee Company

Vrijdag 22 november 2019 bij Refugee Company in Amsterdam.

Vrijdag 22 november is er weer een kansengelijkheidtour. Dit keer bezoeken we de Refugee Company.

Deze organisatie zet zich breed in voor mensen met een vluchtelingenachtergrond. Ondersteuning wordt geboden met onder andere leerwerktrajecten, mensen helpen met het creëren van een professioneel netwerk, en het leren van de Nederlandse taal. Zoals de Refugee Company het zelf omschrijft, zijn zij uitgegroeid tot wat ze nu zijn: “Een thuisbasis van waaruit mensen die naar Nederland zijn gevlucht hun (professionele) leven kunnen opbouwen.”

Tevens heeft de Refugee Company een eigen restaurant waar mensen met een vluchtelingenachtergrond in dienst zijn. Dit is slechts een kleine greep van wat de Refugee Company uitvoert. Kortom, het is enorm interessant om een bezoek te brengen aan de Refugee Company, in gesprek te gaan, én meer te weten komen over de organisatie, de medewerkers en de mensen die worden geholpen.

Na afloop is er de mogelijkheid om op eigen kosten te blijven eten bij het restaurant van de Refugee Company. De tour staat open voor zowel D66-leden als andere geïnteresseerden. Dus schroom niet om vrienden en kennissen mee te nemen!

Voor elke tour vragen wij aan de deelnemers een kleine, zelf te bepalen, financiële bijdrage. Deze bijdrage is ten behoeve van de Refugee Company aangezien zij afhankelijk zijn van giften.

Wil jij meer te weten komen over de tour en/of heb je interesse om mee te doen? Stuur dan een mail naar kansengelijkheid@d66amsterdam.nl. Wil je bij de Refugee Company blijven mee-eten? Geef dat dan aan in je mail.

22 november

17:00 uur

Refugee Company
H.J.E. Wenckebachweg 48
Amsterdam