Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Kerstpakkettenactie van Doen66

Zaterdag 15 december 2018 in Amsterdam

De feestdagen eens op een andere manier beleven?   Doen66 organiseert activiteiten waarbij D66’ers mensen helpen die een beetje hulp kunnen gebruiken. Met de aankomende feestdagen wordt wederom een aantal mede-Amsterdammers een hart onder de ...

De feestdagen eens op een andere manier beleven?
 
Doen66 organiseert activiteiten waarbij D66’ers mensen helpen die een beetje hulp kunnen gebruiken. Met de aankomende feestdagen wordt wederom een aantal mede-Amsterdammers een hart onder de riem gestoken. Dit wordt gedaan door met een groep D66-leden kerstpakketten samen te stellen en te brengen naar mensen die het niet zo breed hebben. Een mooie kans om mede-D66’ers te leren kennen en in contact te komen met andere inwoners van Amsterdam. Vorig jaar leidde de kerstpakkettenactie tot mooie verhalen en ontmoetingen!
 
De actie vind plaats op zaterdag 15 december 2018 van 15:00 tot 17:00 uur. Na het samenstellen van de kerstpakketten, gaan we de wijk in om de kerstpakketten te bezorgen. Doen66 verzorgt samen met Stichting Burennetwerk de adressen. Van de deelnemers wordt twee uur van hun tijd gevraagd en een bijdrage van 10 euro voor de kerstpakketten.

Aanmelden kan via info@doen66.nl. Er is een limiet aan het aantal deelnemers dat we kunnen accepteren. Hou ook het Facebook event in de gaten.

15 december

15:00 uur