Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Koningsvissen met Doen66

Zaterdag 28 april 2018 bij NEMO Science Museum in Amsterdam

Koningsdag wordt natuurlijk weer één groot feest. Aan drank, voedsel, en ander genot geen gebrek. Dit zorgt echter ook voor de nodige troep in onze geliefde Amsterdamse grachten. Vooral plastic eindigt vaak in de gracht, ...

Koningsdag wordt natuurlijk weer één groot feest. Aan drank, voedsel, en ander genot geen gebrek. Dit zorgt echter ook voor de nodige troep in onze geliefde Amsterdamse grachten. Vooral plastic eindigt vaak in de gracht, in onze oceanen, en in onze vis. Zaterdag 28 april, de dag na Koningsdag, houdt Doen66 in samenwerking met Plastic Whale een schoonmaaktocht in de Amsterdamse grachten. Help mee om op een duurzame manier de schoonheid van de grachten te behouden. Het plastic dat we uit de grachten gaan vissen, wordt gerecycled en in nieuwe tafels en stoelen verwerkt.

Vis je mee? Schrijf je dan snel in via de Facebook event van Doen66 of stuur een e-mail naar info@doen66.nl. Wie het eerst komt, het eerst maalt… want er zijn tot onze spijt maar een beperkt aantal plaatsen.

28 april

13:00 uur

NEMO Science Museum
Oosterdok 2
1011 VX Amsterdam