Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Nieuwjaarsreceptie 2021

Zaterdag 16 januari in Amsterdam

*Proost samen met D66 Amsterdam op het nieuwe jaar tijdens de alternatieve culturele digitale Nieuwjaarsborrel! *

*Proost samen met D66 Amsterdam op het nieuwe jaar tijdens de alternatieve culturele digitale Nieuwjaarsborrel! *

Traditiegetrouw organiseren wij als D66 Amsterdam een nieuwjaarsreceptie. Dit jaar moeten we dat anders insteken, maar natuurlijk willen wij evengoed op gepaste afstand met jullie het glas heffen om het nieuwe jaar in te luiden. En dat gaan we weliswaar digitaal, maar desalniettemin op bijzondere wijze doen!

Het afgelopen jaar is de lokale ‘borrelbox’ een bekend begrip geworden bij digitale bijeenkomsten. Wij willen jullie graag een andere box aanbieden tijdens deze digitale Nieuwjaarsbijeenkomst, de lokale ‘cultuurbox’! Deze avond zal namelijk in het teken staan van iets wat door velen nog veel meer dan een borrel wordt gemist, namelijk de cultuursector. Ook deze sector is bijzonder hard getroffen het afgelopen jaar en daarom zetten wij tijdens onze Nieuwjaarsbijeenkomst de cultuursector in de spotlights.

We zullen een uur lang livestreamen vanuit een leeg theater in Amsterdam-West, Podium Mozaïek, waar we naast de politieke bijdragen uiteenlopende smaken van het rijke Amsterdamse kunstenveld met jullie zullen delen. Het belooft een mooie bijeenkomst te worden met naast bijdragen van partijleider Sigrid Kaag en fractievoorzitter D66 Amsterdam Reinier van Dantzig inspirerende optredens. We zien een fragment uit de voorstelling De Zaak Shell van Anoek Nuyens en Rebekka de Wit, gespeeld door Jaap Spijkers, we horen een muzikale bijdrage van Lestari Scholtes (piano) en Eduardo Paredes (viool) en theatermaker Saman Amini speelt voor ons een nummer uit zijn voorstelling Onvoorstelbaar Verleden.

Wij kijken er zeer naar uit om jullie online te mogen verwelkomen en samen met jullie te proosten op het nieuwe jaar!

Waar: https://youtu.be/NkNCKrkU1JA
Wanneer: zaterdag 16 januari 2021, aanvang 17:00 uur.

#supportyourlocal #lokalecultuurbox

Ter inspiratie:

16 januari

17:00