Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Ondernemerscafé

Donderdag, 31 augustus 2017 in Amsterdam

Op 31 augustus organiseert D66 een ondernemers café over ondernemerschap in Amsterdam. Wij gaan in gesprek over wat de gemeente kan doen of juist laten om het ondernemerschap vooruit te helpen. D66 wil ondernemers de ...

Op 31 augustus organiseert D66 een ondernemers café over ondernemerschap in Amsterdam. Wij gaan in gesprek over wat de gemeente kan doen of juist laten om het ondernemerschap vooruit te helpen. D66 wil ondernemers de ruimte geven: geen onnodige regels en eenvoudige regelgeving. Zo blijft Amsterdam voor ondernemers, startups en innovatie aantrekkelijk en worden banen gecreëerd.

Wij zijn van mening dat de gemeente een samenwerkingspartner moet zijn voor Amsterdammers en ondernemers. De regeldruk moet daarom omlaag.

In Amsterdam zetten we al mooie stappen binnen het Amsterdamse Ondernemers Programma, maar horen graag van u wat we nóg beter kunnen doen.

Daarom organiseren Reinier van Dantzig (lijsttrekker en fractievoorzitter D66 Amsterdam) en Meltem Kaya (woordvoerder Economische Zaken D66 Amsterdam) een ondernemerscafé om ideeën uit te wisselen over het ondernemersbeleid in Amsterdam. Uiteraard is het ook een mooie gelegenheid om te netwerken met collega-ondernemers.

Wanneer Donderdagavond 31 augustus, van 20.00-22.00 uur

Waar VondelCS, Vondelpark 3, Amsterdam

Aanmelden

We hebben de avond zo opgezet dat alle aanwezigen goed gehoord kunnen worden. Daarom is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Mieke van der Star.

 

 

 

31 augustus

Aanvang 19.30

VondelCS, Vondelpark 3 Amsterdam