Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Stadscongres 2017

Zondag 24 september 2017 in Amsterdam

De aftrap van het nieuwe politieke seizoen in Amsterdam vindt traditiegetrouw plaats tijdens het jaarlijkse stadscongres. Tijdens het stadscongres zijn er verschillende sprekers, diverse interactieve sessie, en een afsluitende borrel. Vanwege de aankomende gemeenteraadsverkiezingen is ...

De aftrap van het nieuwe politieke seizoen in Amsterdam vindt traditiegetrouw plaats tijdens het jaarlijkse stadscongres. Tijdens het stadscongres zijn er verschillende sprekers, diverse interactieve sessie, en een afsluitende borrel. Vanwege de aankomende gemeenteraadsverkiezingen is deze editie extra bijzonder. Er is veel aandacht voor het
nieuwe verkiezingsprogramma en de aankomende campagne.

Ga in gesprek tijdens het stadscongres

Op het programma staat onder andere een gesprek met onze wethouders over de prestaties van de afgelopen bestuursperiode. Daarnaast kunnen bezoekers in verschillende themasessies met raadsleden en kennisgroepen in gesprek gaan over vraagstukken die nu actueel zijn in de stad. Onze lijsttrekker Reinier van Dantzig geeft de aftrap voor de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Zoals ieder jaar sluiten we af met de uitreiking van de René van Veen Award en een borrel.

Nieuweledenbijeenkomst

Voor nieuwe leden is er de mogelijkheid om eerder op de dag aan te schuiven bij een speciale nieuweledenbijeenkomst. Hier krijg je als nieuw lid uitleg over de vereniging, welke rol je kan spelen, en je kan andere nieuwe leden ontmoeten.

Themasessies

Tijdens het stadscongres kun je aan meerdere themasessies deelnemen. Uit de volgende onderwerpen kan worden gekozen:

  • Wonen
  • Drukte in de stad
  • Onderwijs en jeugd
  • Duurzaamheid
  • Emancipatie en diversiteit
  • Richtingwijzers
  • Campagne

De themasessies worden in twee rondes gehouden. Meld je hier aan voor de verschillende sessies.

Locatie

Het D66 Amsterdam Stadscongres vindt plaats op zondag 24 september van 12:00 tot 18:00 uur in CREA, Nieuwe Achtergracht 170 in Amsterdam.

Geef op Facebook aan dat je erbij bent.

24 september

12:00 uur

CREA
Nieuwe Achtergracht 170
1018 WV Amsterdam