Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Marijn Bosman bij verkiezingsspecial circulaire stad

Dinsdag, 20 februari, Pakhuis de Zwijger

Amsterdam aardgasvrij, groen en circulair? Hoe staat het met de vergroening en wateropgave van de stad? En hoe zorgen we ervoor dat de groeiende stad duurzaam gebouwd wordt met (her)gebruik van lokale grondstoffen? Waar staan ...

Amsterdam aardgasvrij, groen en circulair? Hoe staat het met de vergroening en wateropgave van de stad? En hoe zorgen we ervoor dat de groeiende stad duurzaam gebouwd wordt met (her)gebruik van lokale grondstoffen? Waar staan de partijen eigenlijk voor en sluit dit ook aan bij de plannen van de burgers en bedrijven? Daarover debatteert Marijn Bosman met de andere partijen.

 

 

20 februari

20:00 uur

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
Amsterdam

Thema

Duurzaam Amsterdam

D66 Amsterdam wil een schone, groene en gezonde stad. Amsterdam is nog steeds één van de meest vieze steden van Nederland. Dat moet anders. Schone lucht is wat D66 betreft geen luxe, maar een basisbehoefte voor iedere Amsterdammer. We willen daarom inzetten op nieuwe, schone energiebronnen en op het besparen van energie. Ondernemers en bewoners die zelf met initiatieven komen om hun werk- of woonomgeving te verduurzamen moeten hiervoor alle ruimte krijgen. Ingewikkelde vergunningen en regeldruk mogen verduurzaming niet in de weg zitten. Op termijn wil D66 naar een nieuw economisch model, waarin energie en grondstoffen een gesloten cirkel vormen.

Lees meer