Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 24 december 2020

Attie Wang is de nieuwe voorzitter van D66 Amsterdam!

We hebben een nieuwe voorzitter! Na een spannende verkiezing tussen Anneke Ensink en Attie Wang is uiteindelijk Attie verkozen door de leden van de afdeling als de nieuwe voorzitter van D66 Amsterdam. Aankomend jaar gaat een prachtig jaar worden met de landelijke verkiezingen in maart om vervolgens alweer uit te kijken naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

‘Ik wil graag iedereen bedanken voor alle steun en mooie woorden. En uiteraard wil ik ook Anneke bedanken voor een positieve en spannende verkiezingscampagne. De komende weken ga ik nog samen met Elise de laatste punten oppakken voordat ze vertrekt. Dan gaan we daar ook even goed bij stil staan en haar bedanken, want wat heb ik genoten van haar leiderschap de afgelopen jaren. Ik heb er onwijs veel zin in en ik ga met veel plezier meteen aan de slag!’