Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 6 september 2020

Even voorstellen: Lauren ter Borg, Ledencoördinator D66 Amsterdam

Mijn naam is Lauren, ik ben 26 jaar en woon nu 1 jaar in Amsterdam. Door mijn expertise in (internationale) politieke samenwerking weet ik goed welke rol Nederland in een toenemend complexe wereld speelt, waarbij grote mondiale uitdagingen zoals klimaatverandering, armoedebestrijding, veiligheid en migratie centraal staan. Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden en haal voldoening uit omgaan met inspirerende mensen. Naar mijn weten zijn dit soort mensen genoeg te vinden bij D66! Ook hoop ik nieuwe leden te boeien door middel van mijn enthousiasme en overtuigingskracht. Ik kijk ernaar uit om te beginnen met deze nieuwe uitdaging als ledencoördinator van D66 Amsterdam!