Steun ons en help Nederland vooruit

Els Borst Netwerk Amsterdam

Het Els Borst Netwerk Amsterdam (EBNA) zet zich in voor meer diversiteit in de politiek. Het netwerk wil meer vrouwen betrekken bij de politiek en het politieke debat in Amsterdam. We onderzoeken welke obstakels en kansen er zijn voor vrouwen en gaan hierover het gesprek aan met politieke spelers.

We doen dit door evenementen te organiseren zoals politieke fora en webinars, zoals een panelgesprek in Amsterdam Nieuw-West met Minister Wouter Koolmees en gemeenteraadslid Yassmine el Ksaihi.

Ook zijn we in september 2020 van start gegaan met  ons mentoring programma. Hierin hebben we vrouwelijke mentees met politieke ambitie en nog relatief weinig ervaring gekoppeld aan mentoren uit het D66-netwerk met een gemeenteraad of bestuurservaring, om zo hun leerproces te versnellen

EBNA Bestuur

  • Jorieke van der Schaaf – Voorzitter
  • Judith Kallenberg – Secretaris en vice-voorzitter
  • Natasja Meeuwisse – Coördinator mentoring programma
  • Audny van Helden – Coördinator mentoring programma
  • Afke Blanksma – Evenementen & externe relaties
  • Josephina Hoekstra – Evenementen

Contact

Wil je bijdragen aan de activiteiten van het Els Borst Netwerk Amsterdam of heb je vragen? Je kan ons bereiken via amsterdam@elsborstnetwerk.nl of volgen via Instagram, Facebook, LinkedIn of Twitter. Ook kan je je daar inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Voor wie?

Het Els Borst Netwerk is voor iedereen uit de regio Amsterdam die geïnteresseerd in gendergelijkheid en diversiteit in de politiek. Het netwerk staat ook open voor geïnteresseerden buiten de partij die een evenement willen bijwonen of ideeën hebben die ons verder kunnen helpen.

Blijf op de hoogte van het Els Borst Netwerk Amsterdam:

Laatst gewijzigd op 7 maart 2021