Steun ons en help Nederland vooruit

Ariëlla Verheul

Werk & Inkomen, Project 1012, Openbare Orde & Veiligheid

37 jaar

Amsterdam

Ik ben Ariëlla Verheul en woon in Oost. Mijn eerste ervaring met Amsterdam was in het VU ziekenhuis. Als kind ging ik op bezoek bij een vriend van mijn moeder die een transgenderoperatie onderging. Dat kon hier! Een aantal jaar later verhuisde ik zelf naar Amsterdam; ik wilde onderdeel wil zijn van een wereldse stad. Een stad waar mensen uitgedaagd worden om verder te reiken.

Ik wil er aan bijdragen dat Amsterdam die vrije, veilige en uitdagende stad blijft waar ik zo van hou. Dat Amsterdam die tolerante stad blijft waar mensen zich vrij voelen om te zijn wie ze willen zijn. Dat gaat niet vanzelf; daar zijn wij iedere dag en met zijn allen verantwoordelijk voor.

Als raadslid zet ik me ook in voor gelijke kansen voor mensen; bijvoorbeeld op de arbeidsmarkt. Voor mensen die hulp nodig hebben van de gemeente, vind ik het belangrijk samen te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om het uiteindelijk weer zonder hulp te redden. En voor de mensen die blijvend hulp nodig hebben moet wij er als gemeente staan. Bijvoorbeeld voor mensen die door ziekte nooit meer kunnen werken of juist een aangepaste werkplek nodig hebben. Wat ik daarbij belangrijk vind is dat we altijd op zoek blijven naar mogelijkheden; dat mensen kansen benutten. Dat zal de rode draad zijn in mijn raadswerk.

Portefeuilles: Werk en Inkomen, Openbare Orde & Veiligheid (II)

Meer van Ariëlla Verheul
Ik wil er aan bijdragen dat Amsterdam die vrije, veilige en uitdagende stad blijft waar ik zo van hou.
- Ariëlla Verheul